Me võime toota erinevaid õli segusid erinevate lisanditega. Näiteks: vitamiin A, vitamiin D, vahutamisvastane aine E900, antioksödant E392, beta-karoteen, taluvõi aroom.

ERINEVATE ÕLISEGUDE NÄIDISED:

OMEGA 3‐6‐9

Kirjeldus:

Oomega 3-6- 9 rasvhapete üldtuntud allikas on linaõli. Et linaõli on puhtal kujul keeruline ja küllaltki ebameeldiv kasutada, on see OILIO Omega õlis segatud rapsiõliga, mis annab segule neutraalse maitse ja lõhna, säilitades samas oomega 3-6- 9 happed, mida inimorganism ise välja ei tööta, ent mis on organismi arenguks ääretult vajalikud.

OILIO Omega koostises on saavutatud ideaalne tasakaal rapsiõlis rikkalikult sisalduvate oomega-6 hapete ja linaõlis leiduvate oomega-3- 6- 9- hapete vahel. Õli soovitatakse kasutada salatite maitsestamiseks ja praadimiseks, sest 100 grammis õlis on 75% ööpäevasest soovitatavast oomega-hapete kogusest.

Koostis:

Rafineeritud rapsiõli, rafineeritud linaseemneõli

Toitumisalane teave 100 ml kohta:

Energiasisaldus: 3700 kj/900 kcal
Valgud: 0 g
Süsivesikud: 0 g
Rasvad: 92 g

Millest:

Küllastunud rasvhapped: 6,44 g
Monoküllastumata rasvhapped: 55,2 g
Omega 9: 51,52 g
Polüküllastumata rasvhapped: 57 g
Omega 3: 7,8 g
Omega 6: 22,54 g
Lisandeid: 0 g
Naatriumi: 0 g

Kasutamisjuhend:

Mitte kuumutada üle 170 °С suitsu tekkimise ja kontrollimatu õli keemise vältimiseks
Mitte valada tagasi pudelisse kuuma õli
Mitte asetada pudelit tulisele pinnale
Õli on soovituslik kasutada mitte rohkem kui 8 korda praadimisel ja mitte hoiustada õli lahtiselt rohkem, kui 6 kuud