Fritüürõli

Kirjeldus:

OILIO fritüürõli on mõeldud kasutamiseks koduses ja fritüüris või pirukate, pontšikute ja teiste kondiitridoodete praadimiseks rohkes õlis.

Fritüürõlis kasutatakse palmiõli kõige kõrgemat osa. Palmioleiini lisamisega fritüürõli segusse suureneb õli maksimaalne keemistemperatuur. Teiseks oluliseks fritüürõli koostisosaks on rafineeritud rapsiõli, mida on tootes kuni 80%.

Võrreldes taimeõlidega on fritüürõli asendamatu neile, kellele meeldib kasutada kodufritüüri või kes eelistavad sügavpraadimist: sellel õliliigil on kõrgem keemistemperatuur ja seda saab kasutada arv kordi. Kui tavaline taimeõli kannatab 8 tundi pidevat keetmist, siis fritüürõli kuni 40 tundi.

Koostis:

Rapsiõli, topelt fraktsioneeritud palmioleiin, E900.

Toitumisalane teave 100 ml kohta:

Energiasisaldus: 3400 kj/828 kcal
Valgud: 0 g
Süsivesikud: 0 g
Rasvad: 92 g

Millest:

Küllastunud rasvhapped: 13 g
Monoküllastumata rasvhapped: 22 g
Polüküllastumata rasvhapped: 57 g
Lisandeid: 0 g
Naatriumi: 0 g

Kasutamisjuhend:

Praadimisõli saab kasutada külmlaua valmistamiseks, kuid see on mõeldud spetsiaalselt frittimiseks 175°C ja 180°C vahel
Mitte valada tagasi pudelisse kuuma õli
Mitte asetada pudelit tulisele pinnale
Õli on soovituslik kasutada mitte rohkem kui 8 korda praadimisel ja mitte hoiustada õli lahtiselt rohkem, kui 6 kuud
Hoida soojal kohal, enne kasutamist loksutada
Kui kasutate külmutatud toitu, eemaldage jääkristallid
Regulaarne filtreerimine ulatub õli elu